Svet
14 ogledov

Aretirali osumljenca za umor male April

Pogrešana April Reuters
Policisti so 46-letnega osumljenca, ki so ga do zdaj zasliševali v povezavi z izginotjem petletne April, aretirali zaradi suma, da jo je umoril.

Čeprav nihče od policijskih predstavnikov tega ni neposredno potrdil, je jasno, da ne iščejo več pogrešane petletne April, ampak le še njeno truplo.

Iskalna akcija se nadaljuje na več kot 20 različnih lokacijah, do zdaj je v njej sodelovalo okoli 220 oseb. Veliko ljudi, ki se jih je dotaknila zgodba bolne April, se je želelo priključiti iskalni akciji, vendar jih policija prosi, naj to delo prepustijo strokovnjakom. Bojijo se namreč, da bi se zaradi terena komu kaj zgodilo.

Od ugrabitelja do morilca

Kmalu po izginotju so prijeli 46-letnega Marka Bridgerja. V pridržanju je od torka, na današnji tiskovni konferenci policije pa so pojasnili, da so ga aretirali zaradi suma umora.

Obupana družina

Po pretresljivih pozivih staršev in starih staršev je včeraj tudi njena 16-letna sestra Jazmin Jones ugrabitelja prosila, naj se javi. "Želim si le, da naša lepa princeska pride domov, predolgo že traja," je dejala Jazmin.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.