Atrakcija na plaži: Čofnil v morje in vozil naprej

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Pritegnil je veliko pozornosti na plaži.
Oglej si celoten članek

Bralec hrvaškega portala 24sata je danes na plaži v bližini Omiša opazil nenavaden pojav. "Najprej se je džip zapeljal po plaži vse do morja. Pričakoval sem, da bo na njem kakšen manjši čoln ali vodni skuter. Ampak ne - "skočil" je v morje in še kar vozil naprej," je pojasnil bralec.

Foto: 24sata Nenavadno "plovilo" v Omišu

Sodeč po registrskih tablicah je šlo za turista. Najprej je vozil po plitvini, nato pa vse globlje in globlje. Morje naj bi bilo na določenem delu globoko od tri do deset metrov.

"Vsi na plaži smo bili presenečeni, bil je prava atrakcija," je še zapisal bralec.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Covid-19 Pri sosedih stanje ni ravno rožnato

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:17 7. Avgust 2020.

    Ja,spet ena udarna vest za naslovnico,tržaški gasilci so imeli že pred desetletji nazaj več vozil-amfibij,da so hitrejše prišli iz enega …

  • 01:04 7. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.