Avtobus treščil v avtodom: Umrli oče, mama in 5-mesečna dojenčica

V prometni nesreči so umrli 32-letni oče, 29-letna mama in 5-mesečna dojenčica, ki so se vozili v avtodomu.
Oglej si celoten članek

Avtobus iz Pordenona s 50 mladimi potniki je bil ponoči udeležen v srhljivi prometni nesreči na avtocesti A13 med izvozoma Bologna Interporto in Altedo, v kateri je izgubila življenje tričlanska družina iz Vicenze, 32-letni oče, 29-letna mama in 5-mesečna dojenčica, poroča zamejski Primorski dnevnik.

Družina je bila v avtodomu, v katerega je iz še nepojasnjenih vzrokov trčil avtomobil, ki ga je vozil devetnajstletnik z opravljenim vozniškim dovoljenjem maja letos. Avtodom se je prevrnil, vanj pa se je nato zaletel avtobus iz Pordenona.

Mladi Pordenončani so se vračali domov s prireditve Lucca Comics, pišejo v zamejskem časopisu. V nesreči je bilo tudi pet oseb lažje poškodovanih.

Voznikoma avtomobila in avtobusa so policisti odvzeli vozniško dovoljenje. Oba se trenutno zdravita v bolnišnici.

Avtobus je po poročanju Primorskega dnevnika vozil triinpetdesetletnik iz Kosova, ki živi v Pordenonu in je eden izmed zgodovinskih voznikov podjetja Alibus, trenutno v lasti slovenske družbe Nomago.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:58 3. November 2019.

    Nomago- kaj se dogaja_Podjetje se bliskovito širi, samo gorje tistim, ki se vozijo z vami.Ni vsakdo lahko voznik avtobusa.Kdo prevzema …

  • 10:50 3. November 2019.

    A sploh preberete kdaj, kar napišete? Takih bedarij ne more napisati niti petošolec iz osnovne šole. Mogoče pa kar google …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.