Banka sperme zavrača rdečelasce

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Največja banka sperme na svet je začela zavračati rdečelase donatorje sperme, ker je za njihovo spermo premalo interesa.
Oglej si celoten članek

Direktor banke sperme Cryos, Ole Schou, pravi, da so ljudje postali precej bolj izbirčni glede donirane sperme. "Rdečelascev je preveč v razmerju z zahtevami," je dejal za danski časopis Ekstrabladet in dodal: "Mislim, da ne boš izbral rdečih las, razen če ima tvoj partner rdeče lase ali pa ima recimo ženska preference do rdečelascev. A teh mogoče ni toliko, posebej v našem primeru."

Zanimivo, po njegovih besedah so edini zanesljivi iskalci "rdečih las" irski pari, kjer se sperma teh darovalcev prodaja "kot vroče pecivo". Njegove hranilnice so zdaj dosegle zgornjo mejo 70 litrov sperme in na čakalni listi ima še 600 donatorjev. Največ je zanimanja za spermo moških z rjavimi očmi in lasmi. To on povezuje z dejstvom, da je povpraševanja največ v Španiji, Italiji in Grčiji.

Dodaja, da je posebej težko dobiti spermo indijcev, saj Indina ne dovoli izvoz sperme ali jajčec. Njegovo podjetje sicer donatorjem plača 500 dolarjev (363 evrov), njihovo spermo pa pošilja v 65 držav po svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:25 19. September 2011.

    Jooj jst mam pa glih fetiš na rdečelaske! Dejte jih mal več producirat!

  • 11:36 18. September 2011.

    Na zgoraj napisano in da sploh prideš do takih idej, prej dokazuješ, da imaš ti, "črna vest", bolano domišljijo, da …

  • 08:00 18. September 2011.

    Samo še vprašanje časa je, kdaj bo pri nas kakšne eldeesarski bolnik odprl kliniko za bulmastifsko spermo ter ostalim ljudem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.