Svet
40 ogledov

Banka sperme zavrača rdečelasce

Spermiji Žurnal24 main
Največja banka sperme na svet je začela zavračati rdečelase donatorje sperme, ker je za njihovo spermo premalo interesa.

Direktor banke sperme Cryos, Ole Schou, pravi, da so ljudje postali precej bolj izbirčni glede donirane sperme. "Rdečelascev je preveč v razmerju z zahtevami," je dejal za danski časopis Ekstrabladet in dodal: "Mislim, da ne boš izbral rdečih las, razen če ima tvoj partner rdeče lase ali pa ima recimo ženska preference do rdečelascev. A teh mogoče ni toliko, posebej v našem primeru."

Zanimivo, po njegovih besedah so edini zanesljivi iskalci "rdečih las" irski pari, kjer se sperma teh darovalcev prodaja "kot vroče pecivo". Njegove hranilnice so zdaj dosegle zgornjo mejo 70 litrov sperme in na čakalni listi ima še 600 donatorjev. Največ je zanimanja za spermo moških z rjavimi očmi in lasmi. To on povezuje z dejstvom, da je povpraševanja največ v Španiji, Italiji in Grčiji.

Dodaja, da je posebej težko dobiti spermo indijcev, saj Indina ne dovoli izvoz sperme ali jajčec. Njegovo podjetje sicer donatorjem plača 500 dolarjev (363 evrov), njihovo spermo pa pošilja v 65 držav po svetu.

Komentarjev 3
  • Stolp 12:25 19.september 2011.

    Jooj jst mam pa glih fetiš na rdečelaske! Dejte jih mal več producirat!

  • Juice Orangejuice 11:36 18.september 2011.

    Na zgoraj napisano in da sploh prideš do takih idej, prej dokazuješ, da imaš ti, "črna vest", bolano domišljijo, da ne rečem še kaj drugega...

  • principiumnovum 08:00 18.september 2011.

    Samo še vprašanje časa je, kdaj bo pri nas kakšne eldeesarski bolnik odprl kliniko za bulmastifsko spermo ter ostalim ljudem vsiljeval spolne odnose z živalmi. Glede na to, kakšni bolniki vodijo to državo, se ne bi čudila, če bi celo ...prikaži več v šolah začeli poučevati otroke, da je spolni odnos z živaljo nekaj povsem normalnega in da so tisti, ki so proti tašnim packarijam kleriki ter zoofobi.