"Berlusconi je bolan"

Foto: Žurnal24 Berlusconi je ponosen na to, kakšen gostitelj je. (Foto: Flynet)
Zadnji v vrsti spolnih škandalov Silvia Berlusconija je na noge dvignil opozicijske stranke, ki zahtevajo njegov odstop. Prepričani so, da njegov življenjski slog ni združljiv z vlogo premierja.
Oglej si celoten članek

"Berlusconi je bolan. Mora odstopiti in se začeti zdraviti,“ je bil oster Antonio Di Pietro, vodja opozicijske stranke Italija vrednot. Spomnimo. Zadnji škandal je izbruhnil, ko so v javnost pricurljale informacije, da je bila med dekleti, ki so se udeleževale zabav na Berlusconijevem domu, tudi komaj 17-letna Maročanka. Od italijanskega premierja naj bi dobila več dragih daril, do spolnih stikov pa naj ne bi prišlo.

Di Pietru se zdi nesprejemljivo, da naj bi Berlusconi pri milanski policiji posredoval, naj izpusti maroško manekenko, potem ko so jo aretirali zaradi kraje. Di Pietro še dodaja, da bi se moral premier opravičiti egiptovskemu predsedniku Hosniju Mubaraku, saj je milanskim policistom dejal, da je dekle Mubarakova vnukinja.

Kam je izginila 17-letnica ni znano. Sporočila naj bi le, da se bo pojavila, takoj ko bo polnoletna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.