Svet
6 ogledov

"Berlusconi je bolan"

Berlusconi je ponosen na to, kakšen gostitelj je. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Zadnji v vrsti spolnih škandalov Silvia Berlusconija je na noge dvignil opozicijske stranke, ki zahtevajo njegov odstop. Prepričani so, da njegov življenjski slog ni združljiv z vlogo premierja.

"Berlusconi je bolan. Mora odstopiti in se začeti zdraviti,“ je bil oster Antonio Di Pietro, vodja opozicijske stranke Italija vrednot. Spomnimo. Zadnji škandal je izbruhnil, ko so v javnost pricurljale informacije, da je bila med dekleti, ki so se udeleževale zabav na Berlusconijevem domu, tudi komaj 17-letna Maročanka. Od italijanskega premierja naj bi dobila več dragih daril, do spolnih stikov pa naj ne bi prišlo.

Di Pietru se zdi nesprejemljivo, da naj bi Berlusconi pri milanski policiji posredoval, naj izpusti maroško manekenko, potem ko so jo aretirali zaradi kraje. Di Pietro še dodaja, da bi se moral premier opravičiti egiptovskemu predsedniku Hosniju Mubaraku, saj je milanskim policistom dejal, da je dekle Mubarakova vnukinja.

Kam je izginila 17-letnica ni znano. Sporočila naj bi le, da se bo pojavila, takoj ko bo polnoletna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.