Berlusconi nagrajeval z avtomobili

Foto: Žurnal24 Berlusconi je prepričan, da je pregon proti njemu politično motiviran. (Foto: Re
Italijanski premier Silvio Berlusconi naj bi mladim ženskam kupil avtomobile v skupni vrednosti 280 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Italijanski časnik Corriere della Sera se sklicuje na vire iz milanskega tožilstva, ki naj bi jim razkrili, da je Silvio Berlusconi mladim ženskam kupil najmanj 13 avtomobilov. Nekateri med njimi naj bi bili v resnici plačilo za spolne odnose.

 

Proti Berlusconiju se bo aprila v Milanu zaradi spolnih odnosov z mladoletno Maročanko Ruby začel sodni proces,

 

Šest avtomobilov mini, pet mercedesov in beetla je s čeki plačal Berlusconijev osebni računovodja Giuseppe Spinelli. Slednji naj bi skrbel, da so vsa dekleta, ki so Berlusconiju krajšala noči, dobila zasluženo plačilo.

 

Spinelli je med drugim odštel 70 tisoč evrov za land rover, ki ga je dobilo neko mlado dekle. Še dva avtomobila za dekleti, ki ju je Berlusconi pogosto gostil, naj bi bila plačana v gotovini.

Tudi 18-letna Maročanka Ruby, ki naj bi ji Berlusconi plačal za spolne odnose, ko je bila še mladoletna, je v okviru preiskave proti Berlusconiju preiskovalcem povedala, da ji je Berlusconi ponudil audi R8.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.