Svet
11 ogledov

Berlusconi nagrajeval z avtomobili

Berlusconi je prepričan, da je pregon proti njemu politično motiviran. (Foto: Re Žurnal24 main
Italijanski premier Silvio Berlusconi naj bi mladim ženskam kupil avtomobile v skupni vrednosti 280 tisoč evrov.

Italijanski časnik Corriere della Sera se sklicuje na vire iz milanskega tožilstva, ki naj bi jim razkrili, da je Silvio Berlusconi mladim ženskam kupil najmanj 13 avtomobilov. Nekateri med njimi naj bi bili v resnici plačilo za spolne odnose.

 

Proti Berlusconiju se bo aprila v Milanu zaradi spolnih odnosov z mladoletno Maročanko Ruby začel sodni proces,

 

Šest avtomobilov mini, pet mercedesov in beetla je s čeki plačal Berlusconijev osebni računovodja Giuseppe Spinelli. Slednji naj bi skrbel, da so vsa dekleta, ki so Berlusconiju krajšala noči, dobila zasluženo plačilo.

 

Spinelli je med drugim odštel 70 tisoč evrov za land rover, ki ga je dobilo neko mlado dekle. Še dva avtomobila za dekleti, ki ju je Berlusconi pogosto gostil, naj bi bila plačana v gotovini.

Tudi 18-letna Maročanka Ruby, ki naj bi ji Berlusconi plačal za spolne odnose, ko je bila še mladoletna, je v okviru preiskave proti Berlusconiju preiskovalcem povedala, da ji je Berlusconi ponudil audi R8.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.