Berlusconi: "Ne umivate se dovolj"

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Pred lokalnimi volitvami v Italiji je premier Silvio Berlusconi svoje nasprotnike obtožil, da smrdijo.
Oglej si celoten članek
Berlusconi je znan po tem, da ne mara brad, ki naj bi bile po njegovem znak simpatiziranja z levico. O njegovi obsedenosti s higieno pa je veliko znanaega že v povezavi z njegovimi "bunga bunga" zabavami. Berlusconi naj bi od deklet zahteval, da se umijejo, preden so za njegove goste izvajale striptiz.

A Silvio Berlusconi tega ni mislil v prenesenem pomenu. Med shodom v mestu Crotone na jugu Italije je dejal: "Voditelji levice se ne umivajo dovolj. Ko gredo v kopalnico, kar ne storijo velikokrat, saj se ne umivajo veliko, se pogledajo v ogledalo, ko se obrijejo, in sami sebe presenetijo".

"Zmanjkuje mu idej"
Na njegove izjave so se nemudoma odzvali člani levice. Pierluigi Bersani, vodja demokratske stranke, je dejal: "Če se ne umivamo veliko, to pomeni, da smo čisti." Piero Fassino, njegov strankarski kolega, je ocenil, da Berlusconiju zmanjkuje idej. "Če nekdo nima drugega argumenta, kot žaliti voditelje opozicije s svojo zlobno vulgarnostjo, pomeni, da mu trda prede. Nihče od nas se nikoli ni norčeval iz Berlusconijevih visokih pet ali lasnega vložka," je bil jasen Fassino.

V svoji karieri se je italijanski premier večkrat poslužil komentarjev na račun videza svojih nasprotnikov. Lani je eni od voditeljic opozicijske stranke dejal, da je grda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.