Blair se boji promovirati knjigo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Tony Blair po jeznih protestih razmišlja o tem, da bi opustil promocijo svoje nove knjige.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je namreč kakšnih 200 jeznih protestnikov v bivšega predsednika britanske vlade Tonyja Blaira med predstavitvijo knjige Tony Blair: A Journey v Dublinu metalo jajca in čevlje. Protivojni aktivisti so mu nasprotovali z napisi, da ima krvave roke, Blair pa zdaj razmišlja o tem, da bi prenehal promovirati svojo knjigo in deliti podpise.

Blair naj bi v sredo knjige podpisoval v Londonu, zaradi napovedanih protestov pa si bo najverjetneje premislil. "Žalostno je, da si ljudje prizadevajo prekiniti takšne dogodke. Zelo sem zaskrbljen, saj si ne želim, da bi imeli zaradi promocije moje knjige stroške in težave. Naša policija je sijajna in naredili bodo vse, kar je v njihovo moči, da kraj dogodka zavarujejo, toda ne želim predstavljati dodatnega stroška za državo," je dejal Blair v intervjuju za ITV1.

Blair je še dodal, da se njegova knjiga izjemno prodaja. "Če pa si nekateri želijo protestirati, lahko to mirno naredijo. Ni jim treba uporabiti sile, da bi mi to preprečili," meni nekdanji britanski premier.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.