Z enim udarcem na ulici ubil človeka, njegova soproga objavila posnetek

Iz ruskega mesta Barnaul v bližini Novosibirska poročajo o tragediji, v katero je vpleten manj znani nekdanji boksar Mihail Startsev in po navedbah ruskih medijev nekdanja dvakratna svetovna prvakinja v kick-boksu Lilija Vorogushina.
Oglej si celoten članek

Incident se je zgodil pred številnimi pričami, botroval pa mu je alkohol.

Boksar in kick-bokserka sta se spravila nad človeka, ki je imel v roki palici podoben predmet. Nihče od opazovalcev ni hotel posredovati, dokler se ni naše pogumnež, ki je vpletanje na koncu plačal s svojim življenjem.

S posnetka je razvidno, da je kickbokserka brcnila človeka, ki je po pretepu ležal na tleh, gospod, ki se je vpletel v pretep je Vorogušino udaril in odrinil, nato pa Startsev moškega izza hrbta tako močno udaril v glavo, da se je zgrudil in z glavo udaril na tla. Storilcu grozi 15 let zapora. 

Soproga umorjenega je prek družbenih omrežij objavila video posnetek dogodka in zapisala:

''Zahvaljujoč tej živali mojih trije otroci nimajo več očeta, ki je le želel preprečiti napada. Tisti človek s palico je hotel samo zbežati od te smeti. Moj Pavel je priskočil na pomoč in jih ločil, a nas je napadla tudi prvakinja v kick boksu Vorogushina in njena prijateljica. Potem se je zgodil tisti usodni udarec in takojšnja smrt. Nihče se ni niti opravičil,“ je zapisala vdova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sveta_roh on

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 12:55 29. Julij 2020.

    Zanimivo,kako so bivsi profiji korajzni,ko napadejo nekoga,ki se s pretepi ni nikoli ukvarjal... Waw mocni pa neumni - njihov zascitni …

  • 11:56 29. Julij 2020.

    Baje ga Janez že snubi za telesnega stražarja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.