Bolnišnica angažirala "šamana" za 95 tisoč evrov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Moški, ki naj bi energetsko očistil stavbo, svoje delo ovrednotil na 95 tisočakov.
Oglej si celoten članek

Avstrijo pretresa škandal v zdravstvu; tamkajšnji mediji poročajo o pogodbi, vredni 95 tisoč evrov, ki jo je ena izmed dunajskih bolnišnic podpisala z "lovcem na škodljive valove". Angažirali so ga, da energetsko očisti novozgrajeno bolnišnično stavbo.

Moški, o katerem avstrijski mediji poročajo kot o strokovnjaku v navednicah, je podpisal pogodbo z bolnišnico KH Nord. Njegovo delo je vendarle zaustavljeno, potem ko je afera pricurljala v javnost. Bolnišnica je sicer še v gradnji, odprli naj bi jo do konca letošnjega leta.

"Energetski strokovnjak", poročajo avstrijski mediji, je v resnici koncesionar za avtomobile, ki se ukvarja tudi z "neutralizacijo pretoka nenaravne energije". Okrog bolnišnične stavbe naj bi postavil zaščite, ki bi blokirale negativno energijo, piše Krone Zeitung.

Avstrijski mediji se precej norčujejo iz zadeve, svoje pa je med drugim dodala tudi avstrijska Cerkev, ki je na Twitterju objavila, da bolnišnica ni potrebovala podpisati tako dragih pogodb, saj da bi bil cerkveni blagoslov povsem dovolj pri zaustavitvi negativnih energij, predvsem pa bi bil cenejši.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:35 19. Marec 2018.

    Če smo čisto pošteni, so tudi v slovenskih lekarnah na voljo homeopatski pripravki, ki so STROKOVNO DOKAZANO popolnoma neučinkoviti.

  • 19:32 18. Marec 2018.

    Slovenija ne posluje z šamani in kljub temu gredo tisoče in tisoče € na račune nekoga

  • 13:23 17. Marec 2018.

    Jodlarji so še večji UFO-ti kot mi v Sloveniji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.