Svet
7668 ogledov

Bolnišnica angažirala "šamana" za 95 tisoč evrov

bolnišnica Saša Despot
Moški, ki naj bi energetsko očistil stavbo, svoje delo ovrednotil na 95 tisočakov.

Avstrijo pretresa škandal v zdravstvu; tamkajšnji mediji poročajo o pogodbi, vredni 95 tisoč evrov, ki jo je ena izmed dunajskih bolnišnic podpisala z "lovcem na škodljive valove". Angažirali so ga, da energetsko očisti novozgrajeno bolnišnično stavbo.

Moški, o katerem avstrijski mediji poročajo kot o strokovnjaku v navednicah, je podpisal pogodbo z bolnišnico KH Nord. Njegovo delo je vendarle zaustavljeno, potem ko je afera pricurljala v javnost. Bolnišnica je sicer še v gradnji, odprli naj bi jo do konca letošnjega leta.

"Energetski strokovnjak", poročajo avstrijski mediji, je v resnici koncesionar za avtomobile, ki se ukvarja tudi z "neutralizacijo pretoka nenaravne energije". Okrog bolnišnične stavbe naj bi postavil zaščite, ki bi blokirale negativno energijo, piše Krone Zeitung.

Avstrijski mediji se precej norčujejo iz zadeve, svoje pa je med drugim dodala tudi avstrijska Cerkev, ki je na Twitterju objavila, da bolnišnica ni potrebovala podpisati tako dragih pogodb, saj da bi bil cerkveni blagoslov povsem dovolj pri zaustavitvi negativnih energij, predvsem pa bi bil cenejši.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
 • Avatar AtaAufbiks
  AtaAufbiks 08:35 19.marec 2018.

  Če smo čisto pošteni, so tudi v slovenskih lekarnah na voljo homeopatski pripravki, ki so STROKOVNO DOKAZANO popolnoma neučinkoviti.

 • Janez Smodis 19:32 18.marec 2018.

  Slovenija ne posluje z šamani in kljub temu gredo tisoče in tisoče € na račune nekoga

 • Lavdan 13:23 17.marec 2018.

  Jodlarji so še večji UFO-ti kot mi v Sloveniji.

Sorodne novice