Bralka: Ogromen požar v Dalmaciji, situacija je resna

Foto: bralka
Foto: bralka
Na Čiovu je izbruhnil obsežen požar. Gori borov gozd, ogenj je v bližini hiš. Požar med drugi gasi helikopter in tri letala.
Oglej si celoten članek

Požar je izbruhnil okoli poldneva. Bralka, ki je na dopustu v Trogirju, nam je poslala fotografijo, iz katerih je razvidno, da je na bližnjem otoku Čiovo obsežen požar. Dim se vije visoko nad otokom.

Foto: bralka požar Čiovo

Kot pišejo hrvaški mediji požar na tleh gasi več kot sto gasilcev s 27 gasilskimi vozili, ki imajo pomoč v zraku, kjer ogenj gasijo tri letala in helikopter.

Požar Poglejte, kaj je ostalo od jahte pri Biogradu. Pomagali so tudi Slovenci.

Ne ve se, ali gre celo za dva požara. Situacija je zelo resna, saj naj bi po pisanju Slobodne Dalmacije ogenj približal že stanovanjskim hišam, ki pa še niso ogrožene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.