Svet
4361 ogledov

Poglejte, kaj je ostalo od jahte pri Biogradu. Pomagali so tudi Slovenci.

Biograd na moru, požar
Požar je izbruhnil na plovilu, ki je bilo zasidrano okrog sto metrov od obale.

Do požara je prišlo danes dopoldne nekaj minut po deseti, poročajo hrvaški portali. Zagorelo je že med potjo jahte, ta je vendarle uspela pripluti do obale na območju Kumenata, posadka se je rešila s skakanjem v morje, poroča portal Index.hr. 

Za portal 24ur.com je Slovenka Polona Ramšak povedala, da se je po naključju njena družba s čolnom znašla v bližini, pomagali so nemško govorečim potnikom na goreči jahti. 

Ramšakova je za omenjeni portal povedala, da so žensko in moškega s kovčkom prepeljali do druge ladje, kjer so bili tudi že ostali potniki z nesrečnega plovila. 

Po njeni oceni je bilo na jahti vsaj osem ljudi, ogenj so sprva skušali pogasiti sami. K sreči so pravočasno ocenili, da ognju ne bodo kos in rešili svoja življenja. S seboj so vzeli le najnujnejše, požar se je v manj kot pol ure popolnoma razplamtel. 

Požar so pogasili gasilci iz Biograda, ki so še vedno na straži. Podrobnosti, zakaj naj bi zagorelo na plovilu, za zdaj še niso znane. 

Biograd na moru, požar | Avtor:

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Sean_Pal 15:52 27.junij 2021.

    Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦