Brezplačno povečanje prsi dobila z lažjo o raku

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
27-letna Jami je svoji družini, prijateljem in sodelavcem lagala, da potrebuje denar za operacijo, s katero bi ji odstranili dojke, ker je zbolela za rakom.
Oglej si celoten članek

Dejansko pa je Jami Lynn Toler iz Arizone le želela, da bi ji kdo drug plačal operacijo za povečanje prsi.

Vsi so ji verjeli: mama in babica sta ji dali svoje prihranke, njen šef pa ji je pomagal organizirati dogodke, na katerih so zbirali denar za operacijo. Od septembra so zbrali okoli osem tisoč dolarjev.

Jami je postala sumljiva, ko je kirurgu plačala z gotovino in zavrnila zdravnikovo ponudbo za brezplačno zdravljenje raka, poročajo lokalni mediji.

Vsi, ki so ji priskočili na pomoč, so zgroženi, da jih je tako zavajala. Zaradi prevare in kraje pa se bo morala zagovarjati na sodišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.