Brutalno ravnanje britanskega policista

Foto: Žurnal24 Policist je žensko vlekel po tleh, na koncu pa jo je brez milosti vrgel v sobo z

Your browser doesn’t support HTML5 video

Policistu iz Wiltshirea v Veliki Britaniji grozi odpustitev, potem ko je v policijski postaji napadel žensko in jo dobesedno vrgel v sobo za pridržanje.
Oglej si celoten članek

Posnetek iz leta 2008 prikazuje nasilnega policista Marka Andrewsa, ki po tleh policijske postaje vleče takrat 57-letno Pamelo Somerville, ki so jo aretirali ker je spala v avtomobilu in zavrnila alkotest, na koncu pa jo vrže v sobo za pridržanje. Ženska je pri tem z glavo udarila v tla in začela krvaveti, pozneje pa so jo odpeljali v bolnišnico, kjer so ji zašili rano. Napad na žensko so prijavili zaposleni v bolnišnici.

Pamela pred incidentom nikoli ni imela težav s policijo, nad nasiljem policista pa je bila šokirana. "Še vedno se vsega živo spominjam. Bila sem prestrašena, lahko pa bi celo umrla. Z nikomer ne bi smeli tako ravnati," je povedala Pamela, ki so se ji Andrewsovi nadrejeni zaradi nesrečnega dogodka opravičili.

Britanski mediji razkrivajo, da je Andrews nekdanji vojak, v preteklosti pa naj bi se že znesel nad neko žensko. Policistu bodo zaradi nasilja nad žensko sodili v torek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.