Butasta roparja nasmejala tisoče

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Njuno nerodnost je posnelo več kot 50 različnih nadzornih kamer.
Oglej si celoten članek

Ta dva roparja bi si nemara res zaslužila naslov najbolj neumnih v vsej zgodovini. Načrtovala sta rop banke, pri tem pa vlomila v prostore podjetja, ki organizira igre reševanja izzivov, bolj poznanih kot 'escape room'.

Gre za podjetje Lucardo Escape Rooms, ki se nahaja v središču Manchestra. Roparja sta rabila troje vrat, preden sta prišla do "banke". Njuno početje so posnele številne kamere, posnetki se na spletu hitro širijo, nasmejali so že na tisoče uporabnikov omrežij.

"Menda sta res mislila, da sta prišla do banke, a v prostorih so jih pričakale same uganke. Morda do zdaj nista bila nikoli v escape roomu, izgledala sta popolnoma zmedeno," je za britanske medije povedal Ian Pownal, direktor omenjenega podjetja in dodal, da sta odpirala vse predale v upanju, da bosta našla denar, piše Metro.

Da ne gre za najbolj bistra roparja, dokazuje tudi plastenka, ki sta jo pozabila pri ropu; policiji gotovo ne bo težko najti DNK sledi.

Pri ropu je nastalo za več kot dva tisoč evrov škode, kar je za družinsko podjetje precej, še bolj zato, ker so morali odpovedati rezervacije.

xxx

Hude poškodbe Nasilni rop, ženski v bolnišnico

Slovenija V okolici Ljubljane najel sobo in ropal

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:09 30. November 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 17:13 30. November 2018.

    Haha. Talenta. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.