"Čečeni so napadli splitsko policijo!"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hrvaški novinar slabo uro ni mogel priklicati splitske policijske uprave, zato je poklical interventno številko in dejal, da jih je najbrž napadla čečenska mafija.
Oglej si celoten članek

Znani hrvaški novinar Tonči Bonaći je želel priklicati centralo splitske policijske uprave. Ker se v malo manj kot uri nihče ni oglasil, je poklical na interventno številko 112.

"Ljudje božji, 50 minut že kličem centralo splitske policijske uprave. Nihče se ne oglasi. Nekaj se dogaja tam. Sumim, da jih je napadla čečenska mafija in jih vzela za talce. Ni drugega pojasnila, da se nihče ne oglaša," je klic sklenil Bonaći.

Klic so preusmerili na operativno-komunikacijski center, kjer so razburjenemu novinarju pojasnili, da ni nič narobe, vendar pa niso vedeli, zakaj se na centrali nihče ne oglaša, poroča index.hr.

Na splitski policijski upravi so pojasnili, da so bili danes zjutraj zasuti s klici, tako da je morda prišlo do prezasedenosti centrale. Novinar jim predlaga, naj zaposlijo nekaj sezonskih delavcev, ki bodo dvigovali telefon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:03 8. Avgust 2012.

    Upam,da bodo najprej "udrli" k tebi...

  • 20:49 8. Avgust 2012.

    Ej t aje dobra. Polcija ne more sprejeti vseh klicev. Udrite lopovi, saj imate 50% možnosti , da ljudje sploh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.