Svet
23 ogledov

"Čečeni so napadli splitsko policijo!"

Hrvaška policija Žurnal24 main
Hrvaški novinar slabo uro ni mogel priklicati splitske policijske uprave, zato je poklical interventno številko in dejal, da jih je najbrž napadla čečenska mafija.

Znani hrvaški novinar Tonči Bonaći je želel priklicati centralo splitske policijske uprave. Ker se v malo manj kot uri nihče ni oglasil, je poklical na interventno številko 112.

"Ljudje božji, 50 minut že kličem centralo splitske policijske uprave. Nihče se ne oglasi. Nekaj se dogaja tam. Sumim, da jih je napadla čečenska mafija in jih vzela za talce. Ni drugega pojasnila, da se nihče ne oglaša," je klic sklenil Bonaći.

Klic so preusmerili na operativno-komunikacijski center, kjer so razburjenemu novinarju pojasnili, da ni nič narobe, vendar pa niso vedeli, zakaj se na centrali nihče ne oglaša, poroča index.hr.

Na splitski policijski upravi so pojasnili, da so bili danes zjutraj zasuti s klici, tako da je morda prišlo do prezasedenosti centrale. Novinar jim predlaga, naj zaposlijo nekaj sezonskih delavcev, ki bodo dvigovali telefon.

Komentarjev 2
  • Maxximus 22:03 08.avgust 2012.

    Upam,da bodo najprej "udrli" k tebi...

  • Žurnalček 20:49 08.avgust 2012.

    Ej t aje dobra. Polcija ne more sprejeti vseh klicev. Udrite lopovi, saj imate 50% možnosti , da ljudje sploh ne bodo mogli dobiti zvezo z ST polcijo!