"Čudno" se je smejala, to ji je rešilo življenje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Zaskrbljena starša sta zaradi nenavadnega smejanja njune hčerke slednjo odpeljala k zdravniku. To ji je rešilo življenje.
Oglej si celoten članek

Jason in Charlene Evans s Škotske sta za noč čarovnic lansko leto opazila, da se njuna 7-letnica smeji nekako drugače, kot sta bila vajena. Ker se tudi naslednji dan stanje ni spremenilo, sta se o tem odločila posvetovati z zdravnikom.

V bolnišnici so jima kmalu povedali, da se simptomi njune hčerke skladajo s simptomi tumorja na možganih, kar so pokazale tudi preiskave.

Prvič v zgodovini Sodišče prvič v zgodovini: mobitel je kriv za možganski tumor

7-letno deklico so nekaj dni zatem operirali, zdravniki so ji odstranili tumor velikosti breskve, piše Daily Record. Operacija je trajala 12 ur, 7-letnica od takrat lepo okreva. Govor je takoj po operaciji izgubila, a se ji je povrnil, zato pa ji je žal močno oslabel vid; vidi le v treh odstotkih.

Gre za stanje, ki gaje z operacijo možno popraviti; opravili naj bi jo v Berlinu, za ta namen starša zbirata denar tudi preko Facebooka. Deklica se operacije veseli, pravi, da ji je v skoraj popolni temi zelo težko.

Nazorne fotografije Lepotcu tumor "požrl“ polovico obraza

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:51 20. Marec 2018.

    Od nekod slabo prepisan in najbrž močno skrajšan članek. Samo, da se zapolni luknja v uredniškem prostoru.... Aja, saj vi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.