Svet
11661 ogledov

"Čudno" se je smejala, to ji je rešilo življenje

Meghan Facebook
Zaskrbljena starša sta zaradi nenavadnega smejanja njune hčerke slednjo odpeljala k zdravniku. To ji je rešilo življenje.

Jason in Charlene Evans s Škotske sta za noč čarovnic lansko leto opazila, da se njuna 7-letnica smeji nekako drugače, kot sta bila vajena. Ker se tudi naslednji dan stanje ni spremenilo, sta se o tem odločila posvetovati z zdravnikom.

V bolnišnici so jima kmalu povedali, da se simptomi njune hčerke skladajo s simptomi tumorja na možganih, kar so pokazale tudi preiskave.

Slovenija 260.11.2013 mobilno omrezje, mobitel, mobilna telefonija, ilustracija; Prvič v zgodovini Zdravje Sodišče prvič v zgodovini: mobitel je kriv za možganski tumor

7-letno deklico so nekaj dni zatem operirali, zdravniki so ji odstranili tumor velikosti breskve, piše Daily Record. Operacija je trajala 12 ur, 7-letnica od takrat lepo okreva. Govor je takoj po operaciji izgubila, a se ji je povrnil, zato pa ji je žal močno oslabel vid; vidi le v treh odstotkih.

Gre za stanje, ki gaje z operacijo možno popraviti; opravili naj bi jo v Berlinu, za ta namen starša zbirata denar tudi preko Facebooka. Deklica se operacije veseli, pravi, da ji je v skoraj popolni temi zelo težko.

Tim McGrath Nazorne fotografije Magazin Lepotcu tumor "požrl“ polovico obraza

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 07:51 20.marec 2018.

    Od nekod slabo prepisan in najbrž močno skrajšan članek. Samo, da se zapolni luknja v uredniškem prostoru.... Aja, saj vi ste brez urednika...