Deček padel v krop. Pomoči mu ni bilo.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Umrl je dva dni po svojem rojstnem dnevu, star je bil le dve leti.
Oglej si celoten članek

V eni izmed ukrajinskih bolnišnic je v četrtek umrl dveletni Danil Černenko. Za življenje se je boril celih enajst dni, v nesreči je utrpel opekline po 80 odstotkih telesa.

V trenutku njegove smrti je bila z njim mama Tetjana, ki je zdravnikom povedala, da je sina želela okopati. "Prinesla sem posodo z vrelo vodo in jo postavila na tla v sobi v bližini mize. Na mizi sem imela otroško kad, v kateri sem nameravala premešati vrelo in hladno vodo. Danil se je igral na mizi in v trenutku nepozornosti padel v krop."

Nesrečna ženska je otroka takoj dvignila iz vrele vode in ga zavila v bombažno tkanino. Ko je to razgrnila, je videla, da se mu koža dobesedno lušči od telesa.

Otroka so takoj prepeljali v bolnišnico, kjer je čez 11 dni umrl. Policija primer vodi kot nesrečo, piše Daily Mail.

Tragično Oče v prepad vrgel dojenčka, nepojmljivo tudi materino ravnanje

Svet Mama igrala igrice, medtem ko je njena hči umirala

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.