Deček tragično končal s psom v avtomobilu

Foto: Epa
Foto: Epa
Požari v naravi ne poznajo milosti.
Oglej si celoten članek

Severozahod Združenih držav Amerike se že od ponedeljka sooča s hudimi požari v naravi, ki jim dodatne moči daje veter ob neobičajno suhem in vročem zraku. 

V državi Washington so požari od začetka tedna uničili več površine, kot ga ponavadi v letu dni, gori v Oregonu, Idahu in še naprej po praktično celotni Kaliforniji zunaj večjih mest. 

Največ požarov divja v državi Oregon, kjer več kot tri tisoč gasilcev ne more omejiti več deset gorišč. Močno so prizadeli najmanj pet mest. V Oregonu so umrle tri osebe, v državi Washington pa leto dni star otrok. V Kaliforniji je od avgusta zaradi požarov umrlo 11 ljudi. 

Foto: Epa Požari ZDA

Na območju okrog Lyonsa v Oregonu so na enem izmed pogorišč v uničenem avtomobilu našli zoglenelo truplo 12-letnega dečka skupaj z njegovim psom. V požaru naj bi umrla tudi njegova babica. 

Gori praktično celoten severozahod ZDA; guvernerka Oregona Kate Brown je dejala, da se obeta najhujša naravna katastrofa v zgodovini njene države. Okrog 65 kilometrov južno od Portlanda pred ognjem beži okrog 16.000 ljudi, okrog 420.000 pa jih je v pripravljenosti, da stori enako. Na jugu države pa so že evakuirali mesto Medford z 80.000 prebivalci.

Foto: Epa Požari ZDA

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:44 11. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

  • 21:57 10. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.