Dekle posilil z roko in ji iztrgal del črevesja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kriv naj ne bi bil palični mešalnik. Hrvaški mediji poročajo, da je 20-letnik študentko posilil z roko in ji pri tem iztrgal del črevesja. Poškodbe so bile tako hude, da so povzročile trajno invalidnost.
Oglej si celoten članek

Preiskava brutalnega posilstva v Podstrani, zaradi katerega je skoraj umrla 20-letna študentka, je skoraj pri koncu. Jutarnji list je objavil, da mladenič pri posilstvu ni uporabil paličnega mešalnika ali kakšnega podobnega predmeta. Po njihovem navajanju tožilci trdijo, da je študentko tako močno poškodoval z roko. To naj bi ji več kot pol metra porinil v anus, pri tem pa naj bi ji iztrgal tudi del tankega črevesja in poškodoval debelo črevo. Poročali smo že, da so ji morali zdravniki zaradi hudih poškodb odrezati šest metrov črevesja.

Petkova operacija, ki je dekletu rešila življenje, je trajala več kot štiri ure, zdravniki pa so zgroženi ugotavljali, da česa podobnega še niso videli. Časnik poroča, da bo dekle zaradi hudih poškodb čutilo posledice vse življenje. Šlo naj bi za težko trajno invalidnost.

Luknje v spominu

Dekle je medtem že pri zavesti, njeno stanje pa je stabilno. Preiskovalcem ni moglo ničesar povedati, saj zatrjuje, da se ničesar ne spomni, podobno pravi tudi osumljeni. Hrvaški mediji so že poročali, da so študenti na zabavi popili velike količine alkohola, najverjetneje pa so bili tudi pod vplivom drog, zaradi česar naj bi prišlo do lukenj v spominu.

Prisilni spolni odnos

Hrvaški mediji so sprva namigovali, da je bilo dekle med posilstvom brez zavesti, kar bi pomenilo, da je šlo za spolni odnos z nemočno osebo. Kljub temu so policisti očitno našli dovolj dokazov, da je šlo za prisilni spolni odnos. Za to kaznivo dejanje je zagrožena zaporna kazen od treh do deset let.

Izbral močnega odvetnika

Preiskavo vodi splitsko državno tožilstvo, osumljenca, ki še vedno zatrjuje, da je šlo za prostovoljni spolni odnos in da dekleta ni hotel poškodovati, pa zastopa splitski odvetnik, znan kot zastopnik osumljenih za najtežja kazniva dejanja. Odvetnik Željko Gulišija je javnosti znan kot zagovornik osumljenega za umor mehiške turistke Selene Macedo na splitskem Marjanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 17:48 22. December 2012.

    Se strinjam z LOL-ko, novinarji so ene velike zgage in pošasti !!!! Tiaa, žurnalovci sploh ne preverjajo, oni samo objavijo, …

  • 17:43 22. December 2012.

    Pri nas je tako,da za velika kazniva dejanja dobijo majhne kazni ali jih celo oprostijo. Za majhna kazniva dejanja, pa …

  • 12:41 27. November 2012.

    Še dobr, da mu bodo tam sodili.Pri nas bi se že zunaj sprehajal!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.