Video: Deklica na pomoč čakala sedem ur. Ko je zagledala očeta ...

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Posebej čustveno je bilo srečanje z očetom.
Oglej si celoten članek

V turškem mestu Kahramanmaraş so po hudem potresu, ki je danes razdejal dobršen del Turčije in Sirije, rešili petletno deklico, ki je na pomoč čakala sedem ur. Kot piše IHA, je deklica skupaj z bratom in starši živela v šestnadstropni stavbi. Trojica se je danes zjutraj uspela rešiti, male Ayse pa ni bilo tako lahko rešiti izpod ruševin.

Njeni mami, po poklicu učiteljici, je uspelo poslati sporočilo kolegom iz šole, ki so skupaj z zdravstvenimi ekipami deklico pomagali najti. Poskrbeli so, da je ostala mirna, po sedmih urah pa so jo uspeli spraviti izpod ruševin in odpeljati v bolnišnico. Posebej čustveno je bilo srečanje z očetom, ki ga je, potem ko so jo izvlekli, močno držala za roko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.