Deklica umrla, ko jo je vrglo z napihljivega gradu

Foto: Profimedia
Poškodbe so bile za štiriletno deklico prehude.
Oglej si celoten članek

Na plaži Gorleston v Norfolku se je zgodila tragična nesreča. Eksplodiral je napihljiv grad, na katerem je bila v tistem trenutku štiriletna deklica. Deklico je vrglo z gradu, pri čemer je utrpela hude poškodbe in zastoj srca. 

Deklici so takoj nudili prvo pomoč. Štiri minute po prvem klicu so bili na kraju tudi reševalci. Nadaljevali so z nudenjem prve pomoči in jo kasneje prepeljali v bolnišnico, a ji žal niso mogli pomagati. 

Priče pravijo, da so slišale glasen pok in videle, kako je deklico vrglo v zrak. Po nekaterih ocenah naj bi deklico vrglo šest metrov v zrak, nato pa je padla na tla. 

"Sedela sem za ograjo v bližini gradu. Slišala sem glasen pok, obrnila sem se in videla majhno deklico v roza oblačilih, kako jo je vrglo v zrak in potem na tla," je za Daily Mail dogajanje opisala Kayla-Ann Weaver.

Lastnik napihljivega gradu je po nesreči dejal, da bi bil lahko vzrok za nesrečo visoka vročina, zaradi katere se je grad pregrel. V vrsti let, kar so na omenjeni plaži, se je prvič zgodilo, da je prišlo do nesreče. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:57 5. Julij 2018.

    ne bi bilo čudno da je napihljv grad narejen na kitajskem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.