Svet
8138 ogledov

Deklica umrla, ko jo je vrglo z napihljivega gradu

nesreča napihljiv grad
Poškodbe so bile za štiriletno deklico prehude.

Na plaži Gorleston v Norfolku se je zgodila tragična nesreča. Eksplodiral je napihljiv grad, na katerem je bila v tistem trenutku štiriletna deklica. Deklico je vrglo z gradu, pri čemer je utrpela hude poškodbe in zastoj srca. 

Deklici so takoj nudili prvo pomoč. Štiri minute po prvem klicu so bili na kraju tudi reševalci. Nadaljevali so z nudenjem prve pomoči in jo kasneje prepeljali v bolnišnico, a ji žal niso mogli pomagati. 

Priče pravijo, da so slišale glasen pok in videle, kako je deklico vrglo v zrak. Po nekaterih ocenah naj bi deklico vrglo šest metrov v zrak, nato pa je padla na tla. 

"Sedela sem za ograjo v bližini gradu. Slišala sem glasen pok, obrnila sem se in videla majhno deklico v roza oblačilih, kako jo je vrglo v zrak in potem na tla," je za Daily Mail dogajanje opisala Kayla-Ann Weaver.

Lastnik napihljivega gradu je po nesreči dejal, da bi bil lahko vzrok za nesrečo visoka vročina, zaradi katere se je grad pregrel. V vrsti let, kar so na omenjeni plaži, se je prvič zgodilo, da je prišlo do nesreče. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1