Deklico naj bi posilil policist

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Hrvaško pretresa primer 14-letnice, ki naj bi jo posilil 40-letni policist. Družina dekletu ni verjela, zato si je skušala vzeti življenje.
Oglej si celoten članek

Zagrebška policija je prijela 40-letnega kolega iz Zagorja zaradi suma, da je 23. aprila popoldne v stanovanju na širšem območju Zagreba posilil omenjeno dekle.

Pretresena najstnica je o dogodku povedala svojim domačim, vendar naj ji ti ne bi verjeli. V hudi stiski je 14-letnica nato pojedla večjo količino tablet. V bolnišnici, kamor so jo prepeljali, je zgodbo o posilstvu zaupala medicinskemu osebju, to pa je dogodek prijavila policiji. Zdravniški pregled je pokazal, da je dekle resnično imelo spolni odnos.

Ni želela h ginekologu
Vendar pa se zgodba po poročanju 24 sata tukaj zaplete. Osumljeni policist je namreč zaročenec njene polsestre. Ta trdi, da si je dekle napad njenega izbranca izmislila, potem ko njuni materi ni želel posoditi denarja. Dekle je nato le nekaj dni pred birmo polsestri in zaročencu zabrusila, da ju ne želi videti na slovesnosti, saj da jo je on posilil. Družina je predlagala, da gre dekle h ginekologu, ki bi potrdil besede, a je to takrat odbila. Nato je pogoltnila tablete, v poslovilnem pismu pa zapisala, da ji je polsestrin zaročenec uničil življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.