Svet
28 ogledov

Deklico naj bi posilil policist

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Hrvaško pretresa primer 14-letnice, ki naj bi jo posilil 40-letni policist. Družina dekletu ni verjela, zato si je skušala vzeti življenje.

Zagrebška policija je prijela 40-letnega kolega iz Zagorja zaradi suma, da je 23. aprila popoldne v stanovanju na širšem območju Zagreba posilil omenjeno dekle.

Pretresena najstnica je o dogodku povedala svojim domačim, vendar naj ji ti ne bi verjeli. V hudi stiski je 14-letnica nato pojedla večjo količino tablet. V bolnišnici, kamor so jo prepeljali, je zgodbo o posilstvu zaupala medicinskemu osebju, to pa je dogodek prijavila policiji. Zdravniški pregled je pokazal, da je dekle resnično imelo spolni odnos.

Ni želela h ginekologu
Vendar pa se zgodba po poročanju 24 sata tukaj zaplete. Osumljeni policist je namreč zaročenec njene polsestre. Ta trdi, da si je dekle napad njenega izbranca izmislila, potem ko njuni materi ni želel posoditi denarja. Dekle je nato le nekaj dni pred birmo polsestri in zaročencu zabrusila, da ju ne želi videti na slovesnosti, saj da jo je on posilil. Družina je predlagala, da gre dekle h ginekologu, ki bi potrdil besede, a je to takrat odbila. Nato je pogoltnila tablete, v poslovilnem pismu pa zapisala, da ji je polsestrin zaročenec uničil življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.