Deskarja ugriznil veliki beli

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Petinštiridesetletnega moškega je v bližini kalifornijske obale ugriznil beli morski pes. Odnesel jo je poceni – le s 30 šivi.
Oglej si celoten članek

"Nisem mogel verjeti, kaj se je zgodilo. Ko sem se obrnil stran od morskega psa, sem pomislil, ali se je to res ravnokar zgodilo. Glava noče dojeti," se napada približno tri metre velikega morskega spominja 45-letni Jay Scrivner iz Eureke, poroča AP. 

V nedeljo je bil v vodi že dve uri in se je ravno odpravljal na obalo, ko je zagledal morskega psa. Zamahnil je proti živali, ki ga je ugriznila v stegno, zraven pa še v desko za srfanje. Uspelo mu je priti do obale, kjer so ga najprej oskrbeli prijatelji, nato pa so ga odpeljali v bolnišnico. Poškodba ni bila zelo huda, poškodovano je imel mišično tkivo in dobil okoli 30 šivov.
 
V šali pravi, da še dobro, da ima tako staro desko, ki je nekoliko debelejša. Če te že mora ugrizniti morski pes, je bil moj scenarij najboljši možen,“ je dodal.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.