Svet
20 ogledov

Deskarja ugriznil veliki beli

Razno 27.02.13, beli morski pes, shark, foto: shutterstock Shutterstock
Petinštiridesetletnega moškega je v bližini kalifornijske obale ugriznil beli morski pes. Odnesel jo je poceni – le s 30 šivi.

"Nisem mogel verjeti, kaj se je zgodilo. Ko sem se obrnil stran od morskega psa, sem pomislil, ali se je to res ravnokar zgodilo. Glava noče dojeti," se napada približno tri metre velikega morskega spominja 45-letni Jay Scrivner iz Eureke, poroča AP. 

V nedeljo je bil v vodi že dve uri in se je ravno odpravljal na obalo, ko je zagledal morskega psa. Zamahnil je proti živali, ki ga je ugriznila v stegno, zraven pa še v desko za srfanje. Uspelo mu je priti do obale, kjer so ga najprej oskrbeli prijatelji, nato pa so ga odpeljali v bolnišnico. Poškodba ni bila zelo huda, poškodovano je imel mišično tkivo in dobil okoli 30 šivov.
 
V šali pravi, da še dobro, da ima tako staro desko, ki je nekoliko debelejša. Če te že mora ugrizniti morski pes, je bil moj scenarij najboljši možen,“ je dodal.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.