Devištvo prodaja za dobre namene

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Brazilska študentka bo svoje devištvo prodala najboljšemu ponudniku. Vendar pa ima njena akcija dobrodelno noto: denar bo namenila gradnji hiš za revne.
Oglej si celoten članek

20-letna Catarina Migliorini bo denar namenila organizaciji, ki bo na jugu Brazilije zgradila sodobne domove za najrevnejše.

Catarina se otepa opazk, da je navadna prostitutka. "Če to storiš samo enkrat v življenju, še nisi prostitutka. Tako kot nisi fotograf, če posnameš eno dobro fotografijo," je dejala.

Pravi, da še vedno verjame v ljubezen, vendar je zagrabila priložnost, da prispeva svoj del k spreminjanju sveta na bolje. Najboljša ponudba za zdaj znaša slabih 119 tisoč evrov, poroča Daily Mail. Dražba bo potekala do 15. oktobra, na vsakem koraku pa jo bodo spremljale kamere.

Pravila igre

Najboljšega ponudnika bodo testirali za različne prenosljive spolne bolezni. Obvezno bo moral uporabiti kondom, razdevičenje pa se bo zgodilo na letalu na letu med ZDA in Avstralijo, s čimer se bodo izognili zakonom o prostituciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.