Svet
13 ogledov

Devištvo prodaja za dobre namene

Catarina Migliorini Facebook
Brazilska študentka bo svoje devištvo prodala najboljšemu ponudniku. Vendar pa ima njena akcija dobrodelno noto: denar bo namenila gradnji hiš za revne.

20-letna Catarina Migliorini bo denar namenila organizaciji, ki bo na jugu Brazilije zgradila sodobne domove za najrevnejše.

Catarina se otepa opazk, da je navadna prostitutka. "Če to storiš samo enkrat v življenju, še nisi prostitutka. Tako kot nisi fotograf, če posnameš eno dobro fotografijo," je dejala.

Pravi, da še vedno verjame v ljubezen, vendar je zagrabila priložnost, da prispeva svoj del k spreminjanju sveta na bolje. Najboljša ponudba za zdaj znaša slabih 119 tisoč evrov, poroča Daily Mail. Dražba bo potekala do 15. oktobra, na vsakem koraku pa jo bodo spremljale kamere.

Pravila igre

Najboljšega ponudnika bodo testirali za različne prenosljive spolne bolezni. Obvezno bo moral uporabiti kondom, razdevičenje pa se bo zgodilo na letalu na letu med ZDA in Avstralijo, s čimer se bodo izognili zakonom o prostituciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.