Diktatorjev vnuk za demokracijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vnuk severnokorejskega vodje Kim Han-sol se zavzema za demokracijo in oblači po zadnji modi. Vse to razkriva njegov profil na socialnem omrežju.
Oglej si celoten članek

Južnokorejski mediji so po odkritju njegovega profila na socialnem omrežju 16-letnika zasuli s sporočili. Zaradi slednjega naj bi se odločil svoj profil zavarovati pred nezaželenimi obiskovalci. 
Kot poročajo mediji, naj bi med drugim na njegovem profilu lahko prebrali, da se zavzema za demokracijo ter da je njegov najljubši film Pravzaprav ljubezen. Zanimanje je vzbudil tudi s svojim načinom oblačenja, saj je očitno, da mu modne smernice niso tuje.

Šestnajstletnik naj bi bil v zvezi s svojo vrstnico. Na profilu ima objavljeno njuno skupno fotografijo, pod katero je zapisal, da jo bo "zelo pogrešal", na kar mu je odgovorila, da ga ima tudi ona rada.

Kim Han-sol naj bi skupaj z očetom živel na Kitajskem in v Macau. Naslednji dve leti pa bo prebil v naši bližini. Svoje šolanje bo namreć nadaljeval v Mostarju, kjer bo skupaj s 73 učenci iz 29 držav obiskoval mednarodno gimnazijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.