Svet
16 ogledov

Diktatorjev vnuk za demokracijo

Kim Džong Il se je srečal z visokim kitajskim predstavnikom. Pogovore sta označi Žurnal24 main
Vnuk severnokorejskega vodje Kim Han-sol se zavzema za demokracijo in oblači po zadnji modi. Vse to razkriva njegov profil na socialnem omrežju.

Južnokorejski mediji so po odkritju njegovega profila na socialnem omrežju 16-letnika zasuli s sporočili. Zaradi slednjega naj bi se odločil svoj profil zavarovati pred nezaželenimi obiskovalci. 
Kot poročajo mediji, naj bi med drugim na njegovem profilu lahko prebrali, da se zavzema za demokracijo ter da je njegov najljubši film Pravzaprav ljubezen. Zanimanje je vzbudil tudi s svojim načinom oblačenja, saj je očitno, da mu modne smernice niso tuje.

Šestnajstletnik naj bi bil v zvezi s svojo vrstnico. Na profilu ima objavljeno njuno skupno fotografijo, pod katero je zapisal, da jo bo "zelo pogrešal", na kar mu je odgovorila, da ga ima tudi ona rada.

Kim Han-sol naj bi skupaj z očetom živel na Kitajskem in v Macau. Naslednji dve leti pa bo prebil v naši bližini. Svoje šolanje bo namreć nadaljeval v Mostarju, kjer bo skupaj s 73 učenci iz 29 držav obiskoval mednarodno gimnazijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.