Diler za delovanje izkoriščal 13-letnega sina

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Avstrijska policija je aretirala prekupčevalca drog iz okolice Beljaka, ki je za svoje delovanje izkoriščal svojega 13-letnega sina.
Oglej si celoten članek

39-letni moški, sicer državljan BiH, je na veliko tihotapil heroin iz Slovenije in ga preprodajal po celi Avstriji. Osumljenec se že nahaja v preiskovalnem zaporu, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Ko so moškega pred dvema tednoma prijeli, je imel pri sebi 160 gramov heroina. V preteklih 12 mesecih je prodal več kot kilogram mamil in pri tem vedno znova izkoristil svojega sina.

"Oče ga je uporabil za svoje trgovanje z mamili," je pojasnil vodja državnega kriminalističnega urada Gottlieb Türk. Pri tem je fant deloval kot prekupčevalec, zaradi česar bi - če bi bil leto starejši - moral kot sokrivec kazensko odgovarjati. "Obvestili smo že urad za mladino, ki bo poskrbel za nadaljnje korake," je še dodal.

Po besedah Türka so s tem razkritjem prekinili več obsežnih poslov državljana BiH. Preiskava sicer še poteka, policija pa išče tudi druge osebe, ki so bile povezane s prekupčevalcem heroina, še navaja APA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.