Dobila kazen iz države, kjer še nikoli ni bila

Foto: Profimedia
Nemški avtomehanik je nemara res pretiraval ...
Oglej si celoten članek

... ko se je odločil preveriti kakovost svojega popravila s testno vožnjo do Poljske in nazaj, s čimer si je nato na sodišču zaslužil denarno kazen.

Njegovo pojasnilo, da vedno po popravilu opravi testno vožnjo, sodišče v Hannovru ni sprejelo kot utemeljeno, kaznovalo ga je z denarno kaznijo tisoč evrov.

Črnomelj Kolesarju skoraj 3000 evrov kazni

"Vedno opravim testno vožnjo," je vztrajal 49-letni mehanik. "Da, ampak ne vožnjo, dolgo tri tisoč kilometrov do Poljske in nazaj," je komentiral sodnik Joern Thyen, pri čemer je še komentiral, da ne more sprejeti vseh neumnosti, ki jih je primoran poslušati na sodišču.

Lastnica avtomobila je za neobičajno vožnjo izvedela šele takrat, ko je s Poljske prejela kazen zaradi prehitre vožnje. "Nikoli v življenju nisem bila na Poljskem," je pojasnila sodišču. Ona, sodeč po fotografijah policije, res ne, njen avto pač.

Poostreno Vozniku 800 evrov kazni

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.