Dojenčku niso mogli več pomagati

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zadušil se je v svoji posteljici.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem odmeva tragedija, do katere je prišlo v Koprivnici. Kot pišejo tamkajšnji portali, se je v soboto 10-mesečni deček z glavo zatagnil med prečke otroške posteljice. Ko sta ga preverila starša, je bil brez pulsa.

Odpeljala sta ga v bolnišnico, kjer so ga uspeli reanimirati, otroka so premestili v Zagreb. Žal so bili njegovi možgani poškodovani do te mere, da je po nekaj dneh umrl.

Starša sta se odločila donirati njegove organe, na spletnih omrežjih jim številni za to njuno gesto izrekajo veliko spoštovanje in podporo.

Tragično Trimesečni otrok umrl zaradi ozeblin

Tragično Do smrti pretepla leto in pol starega dečka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.