Slovenija > Črna kronika
4401 ogledov

Trimesečni otrok umrl zaradi ozeblin

Srbska policija
Otroka so pripeljali k zdravniku, ki je lahko le še potrdil smrt.

Mlada starša, 33-letni oče in 28-letna mati, sta svojega trimesečnega dojenčka pripeljala k zdravniku v srbskem Zaječaru. Po poročanju portala Blic sta najprej poklicala zdravstveno službo in povedala, da otrok noče jesti. Pristojni so jima naročili, da se z otrokom oglasita pri zdravniku, ki pa je lahko le še potrdil smrt; otrok naj bi umrl zaradi ozeblin.

Starša je policija prijela, na njunem domu pa so odkrili še dva otroka, stara dve in tri leta, ki ravno tako trpita zaradi ozeblin; oskrbeli so ju v bolnišnici v Nišu. Skrb zanju je prevzel pristojni center za socialno delo.

Policijska preiskava še poteka, preiskovalni sodnik je odredil tudi obdukcijo trupla dojenčka, da bi ugotovili natančen razlog njegove smrti.

BAJRAM SEVERDZAN, SRDJAN TODOROVIC, film Črna mačka beli mačkon Black Cat White Cat Tragično Magazin Nenadoma umrl 3-letni sin srbskega igralca Zloraba Umrl v težkih mukah Svet Starša sta zavrnila njegovo zdravljenje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.