"Dokaz, kako je vožnja nevarna"

Foto: Profimedia
Ko boste to videli, boste vozili bolj previdno.
Oglej si celoten članek

Kamera v avtomobilu je posnela prometno nesrečo, ki se je zgodila v Walesu. V njej so bila udeležena tri vozila, dva avtomobila in kombi, vsi trije so zleteli s ceste. 

En avto se je po trčenju večkrat prevnil in končal na strehi, drugi je zapeljal s ceste, kombi pa je odneslo po bregu navzdol. 

K sreči so vsi preživeli

K sreči je četverica udeležencev v nesreči preživela. Bili so sicer poškodovani, a njihove poškodbe niso bile življenjsko ogrožujoče. 

Mike Ashcroft (47), ki je imel v svojem avtomobilu pritrjeno kamero, je vse skupaj posnel. Nedavno se je preselil iz Londona v Južni Wales in je moral že dvakrat posredovati v nesreči. 

xxx

Kot je povedal, je videl več nesreč v zadnjem letu kot pred tem vse življenje v Londonu.

"Posnetek je šokanten," je povedal za Wales online. "Mislim, da morajo ljudje to videti, da bodo spoznali, kako nevarne so lahko ceste."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 13:53 29. November 2017.

    Ljudje božji, za kaj imate dolge luči? Uporabite jih! Namreč, če nameravam prehiteti dva avta pred sabo, še pred prehitevanjem …

  • 17:15 26. November 2017.

    Cesta ni nič kriva ni nevarna ampak objestni vozniki ki so polni same sebi in mislijo kako dobro oni znajo …

  • 16:29 26. November 2017.

    Ce je idiot in psihic za volanom,potem je res nevarna,ja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.