Svet
11765 ogledov

"Dokaz, kako je vožnja nevarna"

Brecon Beacons
Ko boste to videli, boste vozili bolj previdno.

Kamera v avtomobilu je posnela prometno nesrečo, ki se je zgodila v Walesu. V njej so bila udeležena tri vozila, dva avtomobila in kombi, vsi trije so zleteli s ceste. 

En avto se je po trčenju večkrat prevnil in končal na strehi, drugi je zapeljal s ceste, kombi pa je odneslo po bregu navzdol. 

K sreči so vsi preživeli

K sreči je četverica udeležencev v nesreči preživela. Bili so sicer poškodovani, a njihove poškodbe niso bile življenjsko ogrožujoče. 

Mike Ashcroft (47), ki je imel v svojem avtomobilu pritrjeno kamero, je vse skupaj posnel. Nedavno se je preselil iz Londona v Južni Wales in je moral že dvakrat posredovati v nesreči. 

Kot je povedal, je videl več nesreč v zadnjem letu kot pred tem vse življenje v Londonu.

"Posnetek je šokanten," je povedal za Wales online. "Mislim, da morajo ljudje to videti, da bodo spoznali, kako nevarne so lahko ceste."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • banja 13:53 29.november 2017.

    Ljudje božji, za kaj imate dolge luči? Uporabite jih! Namreč, če nameravam prehiteti dva avta pred sabo, še pred prehitevanjem vklopim dolge luči (vseeno ali je dan ali je noč). S tem dam jasen znak, da tisti neposredno pred mano ...prikaži večo ne bo prehiteval. Da me bo videl. Pa se kljub temu včasih zgodi in peljem tik ob levi ograji z močnim zaviranjem. Največkrat pa pomaga.

  • evelux 17:15 26.november 2017.

    Cesta ni nič kriva ni nevarna ampak objestni vozniki ki so polni same sebi in mislijo kako dobro oni znajo vozit , pobrat vozniške trajno brez možnosti obnove.

  • Ledena 16:29 26.november 2017.

    Ce je idiot in psihic za volanom,potem je res nevarna,ja.