Dom za starejše: Mislili so, da je umrl, na poti v mrtvašnico je 'oživel'

Moški, za katerega so v domu za starejše mislili, da je umrl, se je tik preden so ga pristojni želeli odpeljati v mrtvašnico, prebudil. Incident se je zgodil 1. maja popoldne v enem od šanghajskih domov za starejše občane.
Oglej si celoten članek

Video posnetek dogodka v Šanghaju se je kot požar razširil po kitajskih družbenih omrežjih. Na njem lahko vidimo, kako želi medicinsko osebje premakniti vrečo, v kateri so domnevno posmrtni ostanki, v mrtvaški avto. Kmalu po tem, ko je vreča v avtu, jo trojica spet povleče ven in odpre. Ko eden od njih odstrani osebi v vreči pokrivalo z obraza, ugotovi, da je še živa.

"Živ je," reče eden od uslužbencev in nadaljuje: "Živ je, videl sem, ne pokrivajte ga več!" Moškega nato v vreči odpeljejo nazaj v poslopje.

Po poročanju kitajskih medijev, so tamkajšnje oblasti primer vzele pod drobnogled. Moškega so odpeljali v bolnišnico, njegovo stanje naj bi bilo stabilno.

Tamkajšnji mediji pišejo še, da so vodjo doma za starejše že odpustili, zoper njega so sprožili tudi preiskavo, prav tako naj bi licenco izgubil zdravnik, ki je razglasil njegovo smrt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.