Svet
3570 ogledov

Dom za starejše: Mislili so, da je umrl, na poti v mrtvašnico je 'oživel'

1/2
Moški, za katerega so v domu za starejše mislili, da je umrl, se je tik preden so ga pristojni želeli odpeljati v mrtvašnico, prebudil. Incident se je zgodil 1. maja popoldne v enem od šanghajskih domov za starejše občane.

Video posnetek dogodka v Šanghaju se je kot požar razširil po kitajskih družbenih omrežjih. Na njem lahko vidimo, kako želi medicinsko osebje premakniti vrečo, v kateri so domnevno posmrtni ostanki, v mrtvaški avto. Kmalu po tem, ko je vreča v avtu, jo trojica spet povleče ven in odpre. Ko eden od njih odstrani osebi v vreči pokrivalo z obraza, ugotovi, da je še živa.

"Živ je," reče eden od uslužbencev in nadaljuje: "Živ je, videl sem, ne pokrivajte ga več!" Moškega nato v vreči odpeljejo nazaj v poslopje.

Po poročanju kitajskih medijev, so tamkajšnje oblasti primer vzele pod drobnogled. Moškega so odpeljali v bolnišnico, njegovo stanje naj bi bilo stabilno.

Tamkajšnji mediji pišejo še, da so vodjo doma za starejše že odpustili, zoper njega so sprožili tudi preiskavo, prav tako naj bi licenco izgubil zdravnik, ki je razglasil njegovo smrt.

 | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.