Donald Trump s shoda odstranil dojenčka

Foto: EPA
Foto: EPA
"Ne skrbite zaradi otroka, rad jih imam," je dejal republikanski predsedniški kandidat, ko je dojenček, ki ga je mamica držala v naročju v prvih vrstah, z jokom prekinil njegov govor.
Oglej si celoten članek

"Rad imam otroke, obožujem jih. Tudi otroški jok me ne moti. Kakšen lep otrok. Ne skrbite. Vidim, da je mama malce iz sebe. Ne skrbite. Je majhen, lep in zdrav otrok in to si vsi želimo," je na sinočnjem zborovanju v Virginii dejal Trump.

A le nekaj trenutkov za tem, ko mama očitno ni mogla potolažiti otroka, se je Trump premislil. Otroški jok še enkrat prekine njegov govor, republikanski predsedniški kandidat pa pove: "Pravzaprav sem se le šalil, ko sem dejal, da mi je otroški jok pri srcu. Otroka lahko odnesete stran od tu."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • Zakaj neki sploh nosit dojenčke pa peljat otroke na politična zborovanja. mislim... krneki. Če si mamica otrok/dojenčkov ostaneš doma ...nimaš …

  • 15:08 3. Avgust 2016.

    ...kot vsak politik.

  • 10:14 3. Avgust 2016.

    tip bi bil rad simpatičen, prijazen in všečen, pa mu ne uspeva prav veliko....kar z levico zida, z desnico podre......je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.