Svet
7 ogledov

Donald Trump s shoda odstranil dojenčka

Donald Trump sprejel predsedniško nominacijo EPA
"Ne skrbite zaradi otroka, rad jih imam," je dejal republikanski predsedniški kandidat, ko je dojenček, ki ga je mamica držala v naročju v prvih vrstah, z jokom prekinil njegov govor.

"Rad imam otroke, obožujem jih. Tudi otroški jok me ne moti. Kakšen lep otrok. Ne skrbite. Vidim, da je mama malce iz sebe. Ne skrbite. Je majhen, lep in zdrav otrok in to si vsi želimo," je na sinočnjem zborovanju v Virginii dejal Trump.

A le nekaj trenutkov za tem, ko mama očitno ni mogla potolažiti otroka, se je Trump premislil. Otroški jok še enkrat prekine njegov govor, republikanski predsedniški kandidat pa pove: "Pravzaprav sem se le šalil, ko sem dejal, da mi je otroški jok pri srcu. Otroka lahko odnesete stran od tu."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:06 03.avgust 2016.

    Zakaj neki sploh nosit dojenčke pa peljat otroke na politična zborovanja. mislim... krneki. Če si mamica otrok/dojenčkov ostaneš doma ...nimaš kej na politična zborovanja hodt.

  • Ferluci 15:08 03.avgust 2016.

    ...kot vsak politik.

  • marabunta 10:14 03.avgust 2016.

    tip bi bil rad simpatičen, prijazen in všečen, pa mu ne uspeva prav veliko....kar z levico zida, z desnico podre......je pa tudi res, da na ta zborovanja ni potrebno vleči otrok, ki ne razumejo zakaj so tam, še starejši včasih ne vedo, hehe