Drama na enem največjih letališč v Evropi

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Letalo družbe Lufthansa je zajel požar.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je vnelo vozilo za vleko letal, se je ogenj razširil na Lufthansino letalo, poroča Airlive. Ognjeni zublji so zajeli pilotsko kabino Airbusa A340-300.

Gasilci so bili zelo hitro na mestu požara, dim je vseeno v popolnosti zameglil območje okrog letala. Vse se je dogajalo v neposredni bližini stavbe terminala, sprednji del letala je popolnoma uničen.

Po zadnjih podatkih v trenutku, ko je ogenj zajel kabino, ni bilo nikogar v letalu, kljub temu pa je požar na letališču povzročil precej preglavic, ki pa so že uspešno odpravljene.

Nesreča Letalo treščilo na tla sredi stanovanjskega naselja

Natovo letalo Drama na nebu nad Puljem

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:27 12. Junij 2018.

    Ne upajo napisat, ker potem izpade naslov zelooo butast. Saj je že brez tega precej.

  • 10:22 12. Junij 2018.

    In na katerem od največjih letališč v Evropi je to bilo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.