Drama na letalu, potem ko je eksplodiral motor

Foto: Profimedia
Delci motorja so razbili okno, eno od potnic skoraj potegnilo iz letala.
Oglej si celoten članek

Letalo je bilo namenjeno iz New Yorka v Dallas. Na krovu je bilo 143 potnikov in pet članov posadke. Malo po vzletu so se pojavile težave z enim od motorjev letala. Po besedah potnikov naj bi motor eksplodiral, njegovi deli pa naj bi razbili eno od oken na letalu. 

Oče enega od potnikov na letalu Todd Bauer je za NBC Philadelphia dejal, da je eno od žensk "delno potegnilo skozi okno". K sreči so jo drugi potniki potegnili nazaj v notranjost. 

"Nenadoma smo zaslišali glasen pok, ropotanje ..." je povedal neki potnik. "Bilo je, kot bi se v trenutku spustili trideset metrov," je povedal Timothy Bourman, ki je sedel v zadnjem delu letala. "Nekaj časa položaj ni bil pod nadzorom. Videti je bilo, kot da pilot ni mogel vzpostaviti nadzora nad letalom. Po pravici povedano, mislil sem, da bomo strmoglavili," piše BBC.

Pilotu je uspelo zasilno pristati. Vse potnike in posadko so uspešno evakuirali z letala. Kakšno je stanje poškodovane ženske, ni znano.

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.