Svet
3032 ogledov

Drama na letalu, potem ko je eksplodiral motor

Novice: Z letom za 600 tisoč evrov so želeli deportirati sedem ljudi, to je sledilo
Delci motorja so razbili okno, eno od potnic skoraj potegnilo iz letala.

Letalo je bilo namenjeno iz New Yorka v Dallas. Na krovu je bilo 143 potnikov in pet članov posadke. Malo po vzletu so se pojavile težave z enim od motorjev letala. Po besedah potnikov naj bi motor eksplodiral, njegovi deli pa naj bi razbili eno od oken na letalu. 

Oče enega od potnikov na letalu Todd Bauer je za NBC Philadelphia dejal, da je eno od žensk "delno potegnilo skozi okno". K sreči so jo drugi potniki potegnili nazaj v notranjost. 

"Nenadoma smo zaslišali glasen pok, ropotanje ..." je povedal neki potnik. "Bilo je, kot bi se v trenutku spustili trideset metrov," je povedal Timothy Bourman, ki je sedel v zadnjem delu letala. "Nekaj časa položaj ni bil pod nadzorom. Videti je bilo, kot da pilot ni mogel vzpostaviti nadzora nad letalom. Po pravici povedano, mislil sem, da bomo strmoglavili," piše BBC.

Pilotu je uspelo zasilno pristati. Vse potnike in posadko so uspešno evakuirali z letala. Kakšno je stanje poškodovane ženske, ni znano.

dezurni@zurnal24.si 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.